Quote komt hier
Webvalue
 

Bij Jef is op zoek naar nieuw talent!

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? 
Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Wij zijn een luxe restaurant met hotel suites en al jaren in het bezit van 1 Michelinster. Dat maakt ons uniek op de Waddeneilanden. Kortom, wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen?
Solliciteer dan bij naar de verschillende openstaande functies Bij Jef.

Lees meer
  • Woonruimte is aanwezig.

Wil je meer informatie over onderstaande vacatures of heb je interesse?
Neem gerust contact met ons op! 


Management-assistent

Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen het team diverse groei -en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Lees meer

De functie
Je bent het eerste telefonische aanspreekpunt van ons hotel en restaurant. Je neemt de telefoon op met een glimlach en zorgt voor de perfecte beleving van de gast; van informatie tot de reservering zelf.
Je bent toegankelijk, open, maar ook organisatorisch aangelegd. Het is voor jou een uitdaging om alles tot in de puntjes te regelen en vind het fijn om ons te ontzorgen en ondersteunen. Je krijgt bij ons een brede verantwoordelijkheid. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, kennis hebt van verschillende software en office pakketten, social media geen vreemd begrip vind en dat je affiniteit hebt met ons vak.  Jouw takenpakket wordt gevormd door jouw talent. Je ziet deze functie dan ook als een kans om jezelf verder te ontwikkelen en onderdeel te zijn van een ambitieus team.

Wie zoeken wij?
Je hebt aantoonbare werkervaring in de hospitality branche. Je bent in het bezit van (minimaal) een afgeronde MBO opleiding. Rijbewijs B is een pré. Je hebt een flexibele en gastvrije instelling.
Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Je beheerste de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal (in woord en geschrift).  

Wat hebben wij jou te bieden?
Een beter dan marktconform salaris met interne doorgroei mogelijkheden.
Afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid.
Enthousiaste en ambitieuze collegae.

Deze functie is zowel parttime als fulltime te vervullen.

 


Assistent Mâitre 

Als assistent maître van het Bij Jef team ben je onderdeel van de bedieningbrigade en zorg je voor zowel de restaurantgast als de hotelgast. Je hebt voldoende vakkennis om te functioneren op het hoge niveau dat wij nastreven en door jouw organisatorische vermogen en ervaring ga je geen uitdaging uit de weg. Je hebt al leidinggevende ervaring opgedaan of bereid je hierin te ontwikkelen. Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Je voelt je verantwoordelijk voor de organisatie en enthousiasmeert je collega’s. 

Lees meer


Assistent Sommelier

Als assistent-sommelier van Bij Jef ben je onderdeel van onze bedieningsbrigade. Met jouw passie voor gastronomie en wijn, gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, draag je bij aan de ultieme beleving van onze gast. Je adviseert op het gebied van wijn en houd de wijnkaart up to date. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en het aanvullen van de wijnvoorraad. Als assistent sommelier ben je niet alleen representatief, maar ook een  gastheer/vrouw pur sang: je gaat voor de perfecte wijn & spijs combinatie!

Lees meer


Zelfstandig werkend gastheer/ vrouw

Als zelfstandig werkend gastheer/vrouw van het Bij Jef team werk je mee in de bediening en zorg je voor zowel de restaurantgast als de hotelgast. Je hebt voldoende vakkennis om te functioneren op het hoge niveau dat wij nastreven en door jouw organisatorische vermogen en ervaring ga je geen uitdaging uit de weg. Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken.  

Lees meer


Medewerker Housekeeping (part time/ full-time)

Als medewerker housekeeping draag je zorg voor het schoonhouden van het gehele hotel en restaurant. Dankzij jou betreden onze gasten iedere dag een frisse en schone ruimte en kunnen zij ongehinderd genieten van al het moois. Denk bijvoorbeeld aan de hotelsuites, het restaurant, de lounge en de receptie. Je bent energiek, enthousiast en iemand met gevoel voor gastvrijheid. 

Lees meer


Chef de Partie

Als chef de partie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de mice en place, draag je zorg voor de bereiding van diverse gerechten en het schoonmaken van de keuken. Daarnaast denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces, zoals het uitwerken van nieuwe menu's, erg belangrijk. Onze kookstijl is modern, licht, met een klassieke basis, waarbij de ingrediënten voornamelijk afkomstig zijn van het eiland.

Lees meer