Quote komt hier
Webvalue
‘Bij Jef is lekker en eigenzinnig, maar vooral van een werelds niveau.’JFK Magazine.
‘Eten en slapen Bij Jef (en Nadine) werkt verslavend. Nog maar een nachtje bijgeboekt.’Noordhollands Dagblad.
‘Creatieve gastronomie op basis van lokale kwaliteitsproducten. Ook de kamers voelen aan als een welkome zeebries.’Michelingids Nederland Beoordeling: 1 ster.
‘Jef en Nadine: een gouden koppel. Jong, eigenzinnig, tikje eigenwijs, maar met lef en pure liefde voor het vak.’Pieter Nijdam, Telegraaf.Beoordeling: Zeer Goed.
‘Eten en slapen Bij Jef (en Nadine) werkt verslavend. Nog maar een nachtje bijgeboekt.’Noordhollands Dagblad.

FILOSOFIE

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.

Lees meer

Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren. Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. Noem het local meets cosmopolitan.

De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties.
Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.


MENU

Wij serveren een dagelijks wisselend zeven gangen diner.  Lokale producten zoals vis, schaal- en schelpdieren en het Texels (zuig) lam vormen een belangrijk onderdeel van het menu.

Lees meer

Local Meets Cosmopolitan menu à € 125,- p.p.

Indien u allergieën, diëten, vegetarische en/of andere speciale wensen heeft vernemen wij deze graag. 
Binnen onze mogelijkheden houden wij hier rekening mee.


WIJN

De wijnliefhebber komt Bij Jef volop aan zijn trekken. Het restaurant beschikt over een uitgebreide wijnkaart. De wijnen worden zorgvuldig geselecteerd door sommelier Nadine Mögling. Zij is altijd graag op zoek naar buitencategorie wijnmakers die de optimale prijs-kwaliteit leveren.

Lees meer

Niet alleen bekende namen, maar juist ook vernieuwende, eigenzinnige wijnmakers met een voorkeur uit Europa hebben haar belangstelling. Wijnontwikkelingen volgt zij op de voet.  Of het nu gaat om wijnen van kleinschalige biologische wijnboeren of zogenoemde vins naturels waarbij tijdens het maken van de wijn zo min mogelijk wordt ingegrepen in natuurlijke processen.

De nauwe samenwerking met haar partner Jef in de keuken staat garant voor perfect matchende wijnen bij elk gerecht. Nadine werd dan ook als eerste vrouwelijke sommelier in Nederland, in 2011 door GaultMillau uitgeroepen als Beste Wijn/Spijs Specialist van het jaar.


reserveren hotel reserveren restaurant
Wij maken gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om uw ervaring op de website te verbeteren. De cookies die vereist zijn om de website te gebruiken zijn wettelijk toegestaan. Voor de andere cookies kunt u hieronder toestemming geven.

meer informatie