Je kunt een hotelsuite reserveren in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen.
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.
Reserveer voor ons
Restaurantof haal het maximale uit je bezoek en reserveer een hotelsuite in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen
HotelBellen of mailen mag natuurlijk ook
Openingstijden Winter 2024/2025 | |
---|---|
Restaurant | Geopend voor diner op woensdag tot en met zaterdag |
Ontvangst tussen 18:30-19.00 (Lunch op aanvraag) | |
Openingsdagen tijdens de kerstvakantie: | |
23 t/m 30 december 2024 | |
2 t/m 4 januari 2025 | |
Hotel | Alle dagen geopend |
Vakantiesluiting 2025 | |
---|---|
5 t/m 21 januari 2025 | |
16 t/m 25 februari 2025 | |
19 oktober t/m 4 november 2025 | |
7 december t/m 16 december 2025 |
Informatie | |
---|---|
Keuken | Modern gastronomisch met een klassieke basis. Veel gebruik van lokale ingrediënten. Texels lam, vis, schaal en schelpdieren uit de Noordzee en de Waddenzee. |
Patron Cuisinier | Jef Schuur SVH Meesterkok |
Patronne Sommelier | Nadine Mögling SVH Meestergastvrouw |
Aangesloten bij | Relais & Châteaux Les Patrons Cuisiniers |
Betaalmethoden | Pin, Visa, Mastercard en contant |
Reserveren | Gewenst en aanbevolen |
Dresscode | Casual chic (slippers zijn niet toegestaan) |
Huisdieren | Huisdieren zijn in het hotel en restaurant niet toegestaan |
Michelinster | 1 |
Michelin Award | Sommelier van het Jaar 2023 |
Gault Millau | 17 |
Gault Millau Award | Gastvrouw van het Jaar 2022 Wijn Spijs Specialist 2011 |
Lekker Top 100 | 13 |
D'Couvert Saissonier | D'Couvert prijs 2013 beste gastvrouw Nederland en België |