Je kunt een hotelsuite reserveren in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen.
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.
Reserveer voor ons
Restaurantof haal het maximale uit je bezoek en reserveer een hotelsuite in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen
HotelBellen of mailen mag natuurlijk ook
Pure smaken en dagverse producten van het eiland staan centraal in onze met een Michelinster bekroonde keuken. Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert patron cuisinier Jef Schuur met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen.
SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine heeft haar prachtige wijncollectie zo opgebouwd dat deze perfect aansluit op Jefs kookstijl: hij bevat flink wat diepte en er zijn vele verrassende wijn-spijscombinaties te ontdekken. Tezamen zorgen zij voor een culinaire ervaring die je niet wilt missen.
Bekijk hier de wijnkaart (jaartallen en voorraad onder voorbehoud).
Wij serveren een dagelijks wisselend menu.
Lokale ingrediënten zoals vis, schaal- en schelpdieren uit de Waddenzee en Noordzee, vormen samen met onze eigen groenten uit de tuin en het Texels lamsvlees de basis voor de verschillende gerechten van het menu.
Laat je verrassen door ons Local Meets Cosmopolitan menu.
Een voorbeeld van de gerechten die wij serveren;
Wulk
Karnemelk, mierikswortel en Perle Imperial kaviaar
Makreel
Venkel, court bouillon en lavas
Waddenoester
Prei, wrongel van schapenmelk en kruidensla
Rode biet
Rode biet van de bbq met vinaigrette van bergamot
Langoustine
Texelse witte asperges en schaaldierensaus
Texels lam
Het mooiste van het lam
Assortiment kazen
Van de Waddeneilanden
Citrus
Kaneel, witte chocolade en mandarijn
MENU'S
Zeven gangen à € 175,- p.p.
(dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag)
Vijf gangen à € 145,- p.p.
(dinsdag, woensdag en donderdag)
All-in Local meets Cosmopolitan menu à € 315,- p.p.
Voor (kleine) groepen/gezelschappen serveren wij ons all-in menu
Dit menu is volledig verzorgd en inclusief ontvangst met een glas champagne, wijnarrangement, tafelwater en koffie met friandises.
Vegetarisch, allergieën of andere speciale wensen?
Laat het ons weten. Binnen onze mogelijkheden houden we hier rekening mee.
LUNCH
In de maanden juli en augustus serveren we op zaterdagmiddag ook lunch.
Vijf gangen lunch à € 145,- p.p.
ONTBIJT
In meerdere gangen krijg je een parade van warme en koude ontbijtgerechtjes geserveerd.
Huisgemaakte broodjes, seizoensfruit, dagverse sapjes en een glas verkwikkende bubbels. Een beter begin van de dag is nauwelijks denkbaar.
Iedere dag van de week serveren we het zeven gangen Jefs verwenontbijt.
Jefs verwenontbijt à € 45,- p.p.